Nieuws

Noordwijkse Balletschool start nieuwe les: Yoga/Pilates ! 

Voor iedereen die altijd al eens een Yogales of een Pilatesles heeft willen uitproberen; dat kan ! Op zaterdagochtend van 10.00- 11.00 uur start er een nieuwe combinatie-les Yoga/Pilates in de Noordwijkse Balletschool.                                                                                                                                                                                                                                  

Yoga heeft als doel om fysieke, mentale en emotionele balans te kunnen bereiken en om in het moment te kunnen zijn. Het doel van Pilates is het versterken van je core, het centrum van  je lichaam, om vanuit daar de rest van je lichaam te verbeteren in houding, coördinatie, kracht en souplesse.                                                                                                                       

Deze gecombineerde Yoga/Pilates les is een ijzersterke combinatie van kracht, coördinatie en bewuste ademhaling door middel van yoga-oefeningen met daarnaast core-stabiliteit en flexibiliteit in Pilatesoefeningen. De les wordt gegeven door Jolanda Lei op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur in theater de Muze (1e etage ) 

Heb je interesse en wil je een les uitproberen, stuur dan even een mail naar info@noordwijkseballetschool.nl Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen! Mocht je nog vragen hebben, kijk dan op onze website voor de gegevens om contact op te nemen. www.noordwijkseballetschool.nl 

Hopelijk tot binnenkort ! 

Dansdag 14 mei.

Dansdag door leerlingen van de Noordwijkse Balletschool. Zie link onder de poster bij ‘opmerkingen’. De leerlingen laten deze dag allerlei dansen zien, als publiek kan je kijken naar een les of je kan zelf meedoen met een workshop modern of jazz. Een kaartje is niet nodig, wel graag een donatie voor de nieuwe vloer! Mocht je alvast willen doneren, klik dan op de link hieronder. Kom gezellig langs op zondag 14 mei 💃🏼

http://Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Donatie voor een nieuwe topvloer. https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=xBhfJFab4dL7bH4YDVRiNzZhmrDnQXu8

De Noordwijkse Ballelschool start met danslessen buiten !

De Noordwijkse Balletschool heeft een oplossing gevonden om alle leerlingen weer te kunnen laten dansen ondanks de huidige lockdown en heeft, in samenspraak met de gemeente en Bas van de Berg (directeur van Sportbedrijf Noordwijk), kunnen regelen dat er vanaf maandag 12 april buiten danslessen gegeven kunnen worden op Sportpark Duinwetering. De Noordwijkse Balletschool is erg blij met deze locatie. Er is een mooie buitenballetschool gecreëerd door een grote partytent te plaatsen met daarbinnen een echte balletvloer, verlichting en muziek. Zo kunnen alle leerlingen, ook met wat slechter weer, toch beschut dansen. Veel dank aan John de Mooij, Harry de Mooij, Arie Schaap, Willem Jan de Ruijter en Gerco van der Stel voor het opzetten van de tent en alle geboden hulp. 

Wat is het heerlijk om na zo’n lange tijd weer met elkaar te kunnen dansen ! Vanaf 15 december heeft de balletschool haar deuren moeten sluiten vanwege de lockdown. Dat was een grote teleurstelling voor zowel de leerlingen als de docenten.

Nu is het dan eindelijk weer zover! De kinderen zijn heel enthousiast en genieten met volle teugen van de balletlessen. Op vrolijke muziek worden er dieren uitgebeeld en dansjes gedaan. Het is heel knus in de tent. Met de wat oudere groepen (klassiek, jazz en modern)wordt er zelfs weer gerepeteerd voor een voorstelling. De jubileumvoorstelling die vorig jaar stond gepland in theater de Muze, kon door Corona helaas niet doorgaan. De Noordwijkse Balletschool hoopt dit seizoen toch nog af te kunnen sluiten met iets van een kleine voorstelling. Leuk te zien dat de leerlingen nu soms al even wat “publiek” hebben in de vorm van jonge voetballertjes die zelf aan het trainen zijn. Iedereen, van jong tot oud, is blij dat op deze manier alle lessen toch weer door kunnen gaan en kijken alweer uit naar volgende week. 

Dansen op het strand!

———-

Start van het seizoen 2020-2021

———-

DANCE ON BROADWAY!!

 

Even terug naar 23 en 24 juni Dance on Broadway! Alvast van elke dans één foto genomen door fotograaf Herman Roozenbeek. Zodra de foto’s besteld kunnen worden, laten we dit weten.

Voorstellingen Noordwijkse Balletschool

De Noordwijkse Balletschool zal op zaterdag 23 en zondag 24 juni met alle leerlingen in de leeftijd van 3 tot ongeveer 45 jaar weer een mooie balletvoorstelling gaan neerzetten in ‘hun’ Muze. Het publiek zal, al dansend, worden meegenomen langs allerlei spetterende musicals want dat is het thema van deze voorstellingen. Mooie kos­tuums, bijbehorende muziek en natuurlijk de leerlingen die enthousiast op het toneel hun dansen laten zien aan ouders, opa’s en oma ‘s, vrienden en andere belangstellenden. Klassiek ballet, jazz, modern en streetdance, de Noordwijk­se Balletschool laat het alle­maal zien. Het zal weer een hele gevarieerde voorstelling zijn voor jong en oud! Kom gezellig kijken!

zaterdag 23 juni 18.30 uur: de woensdaggroep 15.00 – 16.00 uur van Yvette doet aan deze voorstelling mee.

zondag 24 juni 11.00 uur: de woensdaggroep 14.15-15.00 uur van Nina doet aan deze voorstelling mee.

zondag 24 juni 15.00 uur: de woensdaggroep 13.30-14.15 uur van Nina en de woensdaggroep 15.00-16.00 uur van Yvette doen aan deze voorstelling mee.

 Alle andere groepen doen met alle drie de voorstellingen mee.